Szeretném bemutatni nektek egy cm munkáját!

Avagy miért éppen ceremóniamester?

Amit tudnotok kell...

A nagy nap levezénylésének egy új, egyre közkedveltebb módja, ha ceremóniamesterre bízzuk esküvőnk lebonyolítását.

A ceremóniamester segédkezik az esküvő előkészítésében is, szem előtt tartva az ifjú pár igényeit már a kezdetektől fogva. A rutin, melyet az évek során szereztem rendelkezésetekre bocsátom, segítek nem csak a lebonyolításban, de a tervezés folyamatában is. Ha nem tudjátok, hogy az esküvői szolgáltatók tengeréből kire essen a választás, vagy még tippetek sincs, hogy ki legyen a fotós, videós, vagy szertartásvezető, hozzám ilyen esetben is nyugodtan fordulhattok. Rengeteg olyan szolgáltatóval vagyok kapcsolatban, akikért tűzbe teszem a kezemet.
Nem tudjátok, hogy mi az etikett egy-egy helyzetben? Nem szeretnétek senkit megbántani azzal, hogy rendhagyó módon intéznétek el a lánykikérést? Csak egy telefon és javaslatokkal élek a megoldással kapcsolatban.
Mivel életetek egyik legfontosabb napjáról van szó, a bizalom nagyon fontos tényező.
A nagy napot együtt sok jókedvvel töltjük majd meg, az én dolgom az előre megbeszélt menetrend betartatása a násznéppel úgy, hogy lehetőség szerint a vendégsereg ne érezze azt tolakodónak, sürgetőnek.
Fontosnak tartom, hogy az emberek, akik titeket jönnek majd megünnepelni, mindig tudják hogy mi fog történni, hogy senki ne maradjon le semmiről egy rosszul időzített dohányzás vagy telefonhívás miatt.

Keressetek bizalommal, minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolok.

Rólam írtátok